Održivost u svakom zalogaju

U svojoj srži, vjerujemo da izvrsna hrana počinje dobrim izborima - a to znači razmišljati izvan tanjura. Od načina na koji nabavljamo sastojke do načina na koji dizajniramo jelovnike, održivost nije sporedna misao - ona je dio svake odluke koju donosimo.
Naš restoran je duboko povezan sa zemljom, godišnjim dobima i ljudima koji uzgajaju i proizvode hranu koju poslužujemo. Suradnjom s lokalnim poljoprivrednicima, sakupljačima hrane i vinarima skraćujemo udaljenost između farme i stola, smanjujemo otpad i osiguravamo da svako jelo podržava zdraviji prehrambeni sustav.
Lokalno na prvom mjestu, uvijek
Biramo sastojke koji su svježi, lokalni i sezonski - ne samo zato što imaju bolji okus, već i zato što podržavaju otporno regionalno gospodarstvo. Slijedeći prirodni kalendar, održavamo dinamiku naših jelovnika i izbjegavamo prekomjernu proizvodnju ili teško transportiranu robu.
Naša kuhinja također kreativno koristi svaki dio sastojka, od korijena do lista. Fermentacije, konzerviranje i juhe pomažu nam smanjiti otpad, a istovremeno dodaju dubinu i složenost našim jelima.
Pažljiv pristup gostoprimstvu
Održivost nije samo stvar nabave – već i načina na koji poslujemo svakodnevno. Smanjili smo upotrebu plastike za jednokratnu upotrebu, smanjili potrošnju energije i surađivali s dobavljačima koji dijele naše vrijednosti.
Od kompostiranja ostataka hrane do odabira ekološki prihvatljivih vina, ponosni smo što nudimo iskustvo objedovanja koje je dobar u svakom smislu.
Okusite razliku
Odabir održivih praksi ne znači kompromis - znači više brige, više povezanosti i više okusa. Svaki zalogaj priča priču i nadamo se da ćete se vašem zalogaju poželjeti vratiti iznova i iznova.
Dođite vidjeti (i okusiti) kako održivost izgleda za stolom.
Rezervirajte svoj stol